Geiten


In de wei staat behalve het hok en de ruif een houten klimtoestel want geiten vinden niets leuker dan klauteren.

Dieren

Bij de Zorgboerderij naast het kampeerterrein staan onze dwerggeiten in hun wei. De dwerggeitjes heten Roos (de grijs-witte) en Camel. Ook hebben wij een kippenren met zes legkippen. 

Eén keer per dag voeren wij graag samen met de kinderen de dieren en verder zorgen wij er zelf voor.

Ook zijn er nog veel cavia’s en een hond (Scrabby) en dat is een Tibetaanse Terrier. Loekie is onze boerderijkat die er voor zorgt dat de muizenbevolking binnen de perken blijft.

Voor alle dieren geldt dat wij u vragen ze niet te voeren.

Paarden


Op de zorgboerderij hebben we verder nog paarden van verschillende rassen. Een Tinker (Buck) een Shetlander (Ieniemienie) en quarterhorse Pepsi. Soms mogen de kinderen onder begeleiding van de zorgboerin een rondje in de wei rijden.

Kinderen

Kinderen hebben ruimte nodig om te rennen en te spelen. Naast het grote middenterrein hebben we een speeltuin. Kinderen tot twaalf jaar kunnen zich hier heerlijk uitleven. En voor de kleintjes is er een zandbak met spulletjes. Vanaf een deel van de kampeerplaatsen heeft u zicht op de speeltuin.

Uiteraard houdt u als ouders toezicht en zijn wij niet aansprakelijk voor ongelukjes.


Het speelhuus voor de kleintjes.

Speeltuin


Hier kunnen de kinderen hun gang gaan. We hebben twee schommels, een grote trampoline, een klimtoren met glijbaan en klimmuurtje, twee rekstokken en een zandbak.

Paard meebrengen

De omgeving van onze camping leent zich goed voor het maken van ritten te paard. In het op 2 kilometer afstand gelegen Nationaal Park Dwingelerveld zijn diverse ruiterpaden uitgezet. In samenwerking met de zorgboerderij is het mogelijk om uw paard mee te nemen. Er zijn tegen betaling een aantal weitjes voor beschikbaar.

Wilt u hier gebruik van maken neem dan even contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.