Onze nieuwe voortent

Onze huurcaravan

U kunt onze caravan met ruime voortent huren. De caravan is geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen.

Aan de ene kant van de caravan bevindt zich een z.g. treinzit (2 x 2 personen tegenover elkaar) en aan de andere kant een rondzit waar u met zes personen kunt zitten. Beide delen zijn makkelijk om te bouwen tot een twee-persoonsbed. De kant van de treinzit kan worden afgesloten met een schuifwand. Verder heeft de caravan een keukentje (met kookplaat op gas, een afwasgelegenheid en een koelkast), een wc met wastafeltje en heel veel opbergruimte. Er zijn vier tuinstoelen met een tafel aanwezig.

Er is een complete inventaris voor vier personen. De inventarislijst is op aanvraag beschikbaar.

Beddengoed, handdoeken enz. moet u zelf meenemen. Wel liggen er in de caravan theedoeken en keukendoeken. Indien u het toilet in de caravan gebruikt moet u de container voor uw vertrek zelf legen en schoonmaken.

Huisdieren zijn alleen toegestaan in de voortent en niet in de caravan.

De prijs voor onze caravan bedraagt €25 per nacht (excl. toeristenbelasting) met een minimum huurtermijn van drie nachten (excl. toeristenbelasting).

Uw reservering is definitief na ontvangst van uw aanbetaling (25% van het factuurbedrag). De overige 75% ontvangen wij graag vlak voor uw aankomst.

Hoe behandelen wij uw gegevens in het kader van de wet AVG? Wilt u dit weten vraag dan onze privacyverklaring op via het formulier op het tabblad "Contact"


Aanvraag reservering voor caravan