Onze nieuwe voortent

Onze huurcaravan

De caravan (staat op plaats 12) is geschikt voor maximaal twee volwassenen. (Eventueel kunnen er b.v. twee kinderen bij maar dan moet de zithoek 's avonds omgebouwd worden tot bed).

Aan de ene kant van de caravan bevindt zich een rondzit waar u kunt zitten. Aan de andere kant een vast twee-persoonsbed met matras op lattenbodem. De kant van het bed kan worden afgesloten met een schuifwand. Verder heeft de caravan een compleet keukentje, een wc, een wastafeltje en heel veel opbergruimte. Er staan vier tuinstoelen en een tafel voor u.

Er is een complete inventaris met o.a. koffiezetapparaat, waterkoker, pannen, borden, bestek en kopjes en glazen. De inventarislijst is op aanvraag beschikbaar.

Beddengoed, handdoeken enz. moet u zelf meenemen. Wel liggen er in de caravan theedoeken en keukendoeken. Indien u het toilet in de caravan gebruikt moet u de container voor uw vertrek zelf legen en schoonmaken.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

De prijs voor onze caravan bedraagt €35 per dag (excl. toeristenbelasting) met een minimum huurtermijn van drie dagen. Bij huur vanaf zeven dagen is de prijs €30 per dag.

Uw reservering is definitief na ontvangst van uw aanbetaling (25% van het factuurbedrag). De overige 75% ontvangen wij graag vlak voor uw aankomst.


Aanvraag reservering voor caravan