Overzicht


U ziet hier onze camping vanuit de ruimte gefotografeerd. De plaatsen (duidelijk zichtbaar) worden gescheiden door bloemrijke grasstroken. (Deze foto is al wat jaartjes oud. Inmiddels staan er meerdere bomen op de camping). Afhankelijk van de bloeiperiode ziet u hier klaprozen, korenbloemen, wilde margrieten en nog veel meer soorten die spontaan opgekomen zijn. Elk jaar kunnen er nieuwe soorten bijkomen. Aan de bovenzijde op de foto loopt de weg. Daaronder ziet u een bomenrij. De strook gras daarnaast is ons parkeerterrein.
De beste indruk krijgt u natuurlijk als u zelf komt kijken. Van harte welkom!

Welkom op onze camping

Op onze camping van ruim 5000 m² groot vindt U twaalf royale plaatsen van 130m², een groot middenterrein, een sanitairgebouw en een parkeerterrein. Onze camping is autoluw dat wil zeggen dat de auto’s tijdens uw verblijf op het parkeerterrein staan en niet op de plaats. Voor het vervoer van b.v. uw boodschappen is er een bolderkar. Uiteraard mag u bij aankomst en vertrek wel op het terrein rijden. Campers zijn ook welkom. Wij plaatsen die bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de ingang.

Onze camping ligt in het boerenland dat afwisselend wordt gebruikt voor mais, aardappelen of knol/bolgewassen. Het ene jaar kunt u dus alle kanten op kijken en het andere jaar kan er mais staan van een paar meter hoog. Aan de zuidzijde van de camping ligt tien hectare grasland voor kuilgras. Altijd vrij uitzicht en er lopen geen koeien, paarden of schapen. Wel kunt u er veel vogels en soms hazen of buizerds zien. Afhankelijk van het jaargetijde trekken er ook reeën voorbij.

Op de weggetjes in de directe omgeving wordt veel paard gereden. Dus als u zelf een paard bezit is dat voor u ook een goede mogelijkheid. Zie hiervoor ook "paard meenemen" op de pagina "Kinderen en dieren"

Sanitair

Onze camping beschikt over een modern sanitairgebouw.

We hebben gekozen voor een houten gebouw, zodat het goed past bij de omgeving. Van binnen is het gebouw geheel betegeld.

Het toiletgebouw bevat:

- drie douches allemaal met zogenaamde regendouche en handdouche. Eén van de drie is dubbel uitgevoerd zodat u samen (bijvoorbeeld met kleine kinderen) kunt douchen
- twee wastafels
- een wascabine voorzien van babybadje en aankleedtafel
- twee afwasplaatsen en een watertappunt
- drie toiletten
- stortplaats voor chemisch toilet en afvalwater

Wifi

Op onze camping heeft u de beschikking over uitstekende en gratis Wifi.

App

Onze gasten kunnen gebruik maken van onze app met info over winkelen, activiteiten enz.

Een mooie video van onze camping gemaakt door Camper-TV youtu.be/k_OXW1a1MRA