Tarieven 2024 (open van 25-3 tot 14-9)

Per nacht

Kampeerplaats incl. 2 personen, stroom, douche, afwas en wifi

17,50

geen SVR-donateur dan betaalt u

19,00

Extra personen vanaf 12 jaar

4,00

Extra personen van 2 tot 12 jaar

2,00

Extra kind tot 2 jaar gratis

Toeristenbelasting per persoon

1,55

Bijzettentje

1,50

Huisdier (na toestemming vooraf en altijd aan de lijn)

1,00

Bezoekers per persoon per dag


1,00

Reist u alleen dan €2,00 korting per dag

Vertrek voor 12 uur, aankomst tussen 13 en 21 uur. (Afwijkende tijden in overleg mogelijk). Op elke kampeerplek vindt u een aansluiting voor elektra (maximaal 10 ampère). De afstand tussen uw kampeermiddel en de aansluiting is ruim 20 meter. Houdt u dus rekening met voldoende lengte van uw kabels.

Op ons terrein heeft u de beschikking over een wifi-verbinding. Deze is gratis en u krijgt daar een code voor. Om de beschikbare bandbreedte eerlijk te verdelen zijn wifi-versterkers niet toegestaan.

Enkele plaatsen zijn beschikbaar als seizoenplaatsen (dus niet voor permanente bewoning). U kunt ons bellen voor nadere informatie en beschikbaarheid.

** Donateur worden kan bij ons op de camping voor minimaal €10 per jaar (meer mag) dus met een week kamperen hebt u het al weer terugverdiend.

Uw reservering is definitief na ontvangst van uw aanbetaling (25% van het factuurbedrag). De overige 75% ontvangen wij graag vlak voor uw aankomst. Zoals bij elke vakantie is het afsluiten van een annuleringsverzekering aan te raden.

Hoe behandelen wij uw gegevens in het kader van de wet AVG? Wilt u dit weten vraag dan onze privacyverklaring op via het formulier op het tabblad "Contact". 

 

 

Reserveringsaanvraag kampeerplaats.

Als u een plaats wilt reserveren kunt u op onderstaande link klikken. U krijgt dan een invulformulier. Na invullen klikt u op verzenden.

Als alternatief kunt u ons een mailtje sturen op 
camping@zorg-en-vrij.nl 
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Link naar aanvraagformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Yj414SGajIRgroVzKKqpsL3zCwYyYhxSU75Mthh7-s0